Tank Cleaning

LOGISERV TANK CLEANING are in dotare o instalatie de spalare complet automatizata furnizata de leaderul European in domeniu, respectiv firma Gröninger Cleaning Systems B.V. din Olanda.

Capacitatea de spalare a instalatiei este de aproximativ 50 de spalari/zi pe cele doua linii de spalare din dotare, fiecare de constructie EX. Fiecare linie de spalare este echipata cu cate 4 rotojeturi cu un debit de 50 l/min la o presiune de 100 bar pentru spalarea autocisternelor si cate 1 rotojet cu un debit de 100 l/min la o presiune de 100 bar pentru spalarea containerelor.

In procesul de spalare se foloseste numai apa dedurizata, la diverse temperaturi (rece, calda, fierbinte), diversi agenti de spalare (alkalin, acid, biodegresant, Latex remover, detergent pentru rasini) dar si abur saturat pentru produse speciale.

Fiecare linie este dotata cu suflante pentru uscare cu aer cald sau rece precum si cu furtune de mare presiune pentru spalarea conductelor de aer, vanelor de golire, pompelor, furtunelor de golire etc.

LOGISERV TANK CLEANING executa si operatiuni de incalzire a produsului din cisterna atat prin cuplarea serpentinei acesteia la instalatia de abur de 3 bar, cat si electric.

Deasemenea, statia de spalare este dotata si cu o instalatie de spalare IBC-uri cu o capacitate de 50 buc/ zi.

Din motive de siguranta a operatorilor, soferilor si a autovehiculelor aflate in statia de spalare, instalatia este prevazuta cu dispozitive de protectie la cadere si de control al electricitatii statice.

Instalatia de spalare este prevazuta cu un sistem computerizat unic de tip TRS ce controleaza intreg procesul de spalare si permite printarea ECD-ului, Documentul European de Spalare.

Top